Листа на сместувачки капацитети каде што може да се искористат ваучерите

ЦЕНТАР СМЕСТУВАЊЕ ПРИВАТНО-ПОГЛЕД НА ЕЗЕРО(инфо на e-mail за слободни термини)

Телефон за контакт 070343833(jавувајте се со конкретен термин,ваучерот се искористува само личнo од лицето на чие име гласи)
Веб страница N/A

ЦЕНТАР АПАРТМАНИ - ТРАЈЧЕ НАУМОСКИ

Хотел Дувет

Холидеј’н’Делукс Сјутс

Телефон за контакт 071777664
Веб страница N/A

ХАНЈ ДООЕЛ с. Радожда, СТРУГА

Ќире Младеноски

Телефон за контакт 071609254
Веб страница N/A

Трница ДОО

Тренд Плус Доо Скопје-Подружница -Хотел Лондон-Скопје

ТД ХИТ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО

Телефон за контакт 034/225-203 075 226 711
Веб страница N/A

ТД ФИЛИП ДООЕЛ ОХРИД- ВИЛА БИСЕРА

Телефон за контакт 046/28-59-33; 078/29 56 54

Сузана Лазаревска

Телефон за контакт 077570001
Веб страница N/A

Студиос Дарија

Телефон за контакт 078232562
Веб страница N/A

СТУДИО ВиС ДООЕЛ Струмица

Телефон за контакт 0038971801921
Веб страница N/A
Icon Icon