Листа на сместувачки капацитети каде што може да се искористат ваучерите

ЦЕЛ СВЕТ ДООЕЛ Скопје

Хотел Сити Парк

Туристичка агенција Македонија Сообраќај

Телефон за контакт 02/3292-155 ; 070-358-950

Туристичка Агенција Елит Травел ДООЕЛ

Туристичка Агенција Балкан Фан Македонија ДОО Скопје

Трговско друштво за сообраќај, туризам, услуги и трговија ЈСП ТУРС ЈСП СКОПЈЕ ДООЕЛ Скопје

ТРАВИТИ ДООЕЛ

Травеликс ДОО

ТЕРРА ТРАВЕЛ СКАЈ ДОО

ТДТПУ „ АТЛАС КОРПОРЕЈШН“ увоз-извоз Скопје

ТД АРБОР ДООЕЛ СКОПЈЕ- АРБО ТРАВЕЛ

ТА НЕХАР ТРАВЕЛ

Телефон за контакт 02/3131045 ; 071/380 724

Т.Д АРБОР ДООЕЛ - АРБО ТРАВЕЛ

Icon Icon