Листа на сместувачки капацитети каде што може да се искористат ваучерите

Црешово топче ДООЕЛ Пробиштип

Телефон за контакт 072230001
Веб страница N/A

Хотел Центар

Хотел Порта

Хотел Ибис Скопје Сити Центар

Хотел Дувет

Хотел Долче Интернационал

Хотел Де КОКА

Хотел Вицторија

Туристичка агенција Долче Травел

Тренд Плус Доо Скопје-Подружница -Хотел Лондон-Скопје

ТА Вебспот доо

т.п.Ресторан „Воденица Оне“-хотел „Сенигаллиа“

Сити Централ Интернационал ДООЕЛ Подружница Туристичка Агенција Долче Травел Скопје

Телефон за контакт 0038976465800
Веб страница
Icon Icon