Листа на сместувачки капацитети каде што може да се искористат ваучерите

ЦЕНТАР СМЕСТУВАЊЕ ПРИВАТНО-ПОГЛЕД НА ЕЗЕРО(инфо на e-mail за слободни термини)

Телефон за контакт 070343833(jавувајте се со конкретен термин,ваучерот се искористува само личнo од лицето на чие име гласи)
Веб страница N/A

ЦЕНТАР АПАРТМАНИ - ТРАЈЧЕ НАУМОСКИ

ХФР ТУРС ДОО

Хотели Метропол АД,Охрид

Хотел Чинго

Хотел Фламенго Охрид

Хотел Тино центар - Тино Јуниор доо

Хотел Тино Свети Стефан

Хотел Скај Корнер Охрид Друштво за услуги и трговија наголемо и мало увоз-извоз Инфо-Биро Драган и Димитри ДОО Охриди

Телефон за контакт 071-331-607 / 046 - 611-622

Хотел Сити Палас

Хотел ПАРК ГОЛДЕН ВЈУ

Хотел Маива

Хотел Лебед, ИНК-ТРИТАН Јован Охрид, ДООЕЛ

Телефон за контакт 046/250-004; 070/204-676; 070/375-650
Icon Icon