Листа на сместувачки капацитети каде што може да се искористат ваучерите

ХОТЕЛ РОМАНТИК ПЛАЗА-СТАР ДОЈРАН

Телефон за контакт 034-225-050/072-254-399

Хотел Полин Дооел

Телефон за контакт 034225770
Веб страница N/A

Хотел Ла Тераца

ТД ХИТ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО

Телефон за контакт 034/225-203 075 226 711
Веб страница N/A

Студиа Фук-так

Телефон за контакт 075422445
Веб страница N/A

Пандев Борче

Кирил Изов

Телефон за контакт 078601981
Веб страница N/A

К-Н Студио

Телефон за контакт 077 703 466
Веб страница N/A

Зорица Николовска

Телефон за контакт +38971293741
Веб страница N/A

ДПТУ,,ИСТАТОВ,,ДОО- Хотел ИСТАТОВ

Гордана Терзиева

Телефон за контакт 071251227
Веб страница N/A

Вила Роза

Icon Icon