Листа на сместувачки капацитети каде што може да се искористат ваучерите

Хотел Гогов ДООЕЛ

Хотел Гарден

Хотел Вицторија

ХОТЕЛ ВИЛА ЈОРДАН

Хотел Венец - Дебарски Бањи Цапа

Хотел Бистра

Хотел Београд Струга Дооел

Телефон за контакт 070536810
Веб страница N/A

Хотел АУРА Охрид

Холидеј’н’Делукс Сјутс

Телефон за контакт 071777664
Веб страница N/A

ХАНЈ ДООЕЛ с. Радожда, СТРУГА

Феријал Кашиков Доо Штип

Услуги на организатори на патувања (Јавање Коњи)

УКИМ-Конгресен центар Охрид

Icon Icon